Behandlinger

Jeg tilbyr følgende massasjebehandlinger:

Velværemassasje

Velværemassasje er en omsorgsfull, helhetsorientert kroppspleie som gir dyp avspenning, vitalitet og velvære. Muskelspenninger og smertetilstander i kroppen kan være et resultat av psykisk stress og av fysisk overbelastning. Behandlingene innledes og avsluttes med en samtale. Jeg tilbyr fire ulike former for velværemassasje:

1. Klassisk Nordlysmassasje:


En balanserende helkroppsmassasje, hvor hver del av kroppen masseres noenlunde likt. Du får styrket din kroppsbevisthet og får en god sammenhengende helhetsopplevelse. Massasjen virker dypt og målet er å skape balanse, mental avspenning og harmoni. Behandlingen vil bli tilpasset dine behov.

Varighet: 90 minutter(eller 60 minutter) + for- og ettersamtale.2. Ayurvedisk massasje:


En dyp livgivende og avspennende massasje i indisk stil med mye olje. Den Ayurvediske massasjen består av lange rolige strøk som omfatter hele kroppen, kombinert med cupping, som er en spesiell, lett klappende massasje. Massasjen er både avspennende og oppkvikkende.

Varighet: ca. 60-75 minutter + for- og ettersamtale


3. Avspenningsmassasje:

En massasje med lange glidende strøk, som samler kroppen og beroliger sinnet, og som får deg til å slappe av og falle dypt inn i deg selv. Avspenningsmassasjen er en helkroppsmassasje, og massasjen tilpasses etter ditt behov.

Varighet: 60 minutter + for- og ettersamtale.4.

 

4.  Fot massasje:

Massasje av føttene stimulerer tilstedeværelse og arbeider inndirekte på hele kroppen. Timen starter med et fotbad og massasje av føtter og legger i vann med havsalt og eterisk olje. Så blir alle de små muskler og knokler massert mens du ligger på benken.

Varighet 75 minutter + for-og ettersamtale

 

 

 

Terapeutisk Massasje

Terapeutisk massasje kan hjelpe deg med å utvikle din kroppslige og psykiske sunnhet. Spenninger, smerter og skader i muskler, bindevev, ledd, ligamenter og andre problemer i bevegelsesapparatet kan behandles med terapeutisk massasje. Jeg kan også tilby coaching som støtte i din personlige utvikling og massasjebehandlingen vil tilrettelegges for å understøtte din prosess.
En terapeutisk massasje innledes med en samtale for å se på det du ønsker å få hjelp til, og ved behov utføres en kroppsundersøkelse. Vi avtaler utfra dine behov og ønsker hvilken massasje som er best for deg og hvordan den settes sammen.

En terapeutisk massasje kan enten være:

1. En enkeltstående behandling der vi sammen bestemmer hvilken deler av kroppen vi skal fokusere på utfra dine behov og ønsker. Det kan for eksempel være massasje av rygg og nakke. De andre kroppsområdene vil da bli berørt med holdegrep og lett berøring.


2. En serie på 5 behandlinger(1+3+1). Hvis du har gått til behandling hos meg tidligere, og nå ønsker å gå i dybden både fysisk og personlig kan dette være meget konstruktivt og utviklende for deg.
Coaching/strukturert samtale kan inngå som en del av denne behandlingen, og du bestemmer selv hvilke tema i livet ditt du ønsker å jobbe med. Det vil da bli satt av 30-45 minutter til coaching før hver massasje.

Første behandling i serien er enten en klassiske Nordlys massasje eller en avspenningsmassasje med forsamtale og kroppsundersøkelser. Så følger tre behandlinger med terapeutisk massasje og for -og etter samtale: 1. Ben 2. Rygg, nakke og hode 3. Armer og forside. De kroppsområder som ikke blir massert vil bli berørt med holdegrep og lette berøring for å skape en helhet i kroppen.
Behandlingsserien avsluttes med enten klassisk Nordlysmassasje, avspenningsmassasje eller Ayurvedisk massasje. Det anbefales 2-3 ukers mellomrom mellom behandlingene. Denne serien kan gjentas men det bør da være 3 måneders mellomrom, eller du kan få velværemassasje i mellomtiden.