Referanser

Jeg får massage af Merete når hun er i Danmark. Merete har en helt unik måde at massere på, hun fordyber sig, giver sig tid og har en ro, så kroppen kommer helt ned i gear, så jeg efter en massage føler mig frisk og med fornyet energi. 

- Camilla Peulecke, 12.01.2016 16:42 


Jeg har fått klassisk Nordlys massasje av Merete Hugaas mange ganger siden januar-2013. Min opplevelse er at Merete har en helt spesiell evne til å gi massasje med høy kvalitet. Hennes sterkt utviklede intuisjon kombinert med hennes rolige vesen og massasjetekniske dyktighet, gjør at jeg vil anbefale Merete på det sterkeste. 

- Ellen H, 05.12.2014 13:57 


Jeg har fått massasje hos Merete gjennom vinterhalvåret siden 2012. Jeg har gått fast en gang i måneden hos Merete og nå i senere tid har jeg fått hyppigere massasje. Jeg opplever at massasje har stressdempende effekt. Det bygger seg opp spenninger i kroppen som dyptgående massasje klarer å løse opp. Jeg får også større kroppsbevissthet selv gjennom massasjen. Merete er flink til å lytte og å gi gode råd om øvelser som jeg kan gjøre hjemme. For meg er dette en bra måte å ta vare på helse og så er det også veldig nydelig å unne seg en pause i en stresset hverdag. Jeg har stort sett benyttet meg av klassisk Nordlys massasje (90min). Jeg kan anbefale Merete Hugaas Nordlys massasje. Hilsen Seija Kallionpää 

- Seija Kallionpää, 29.11.2014 15:14 


Jeg har nå vært gjentatte ganger hos Merete for massasjebehandling. Vi ble enige om at den riktige behandlingen å starte med i min situasjon, med blant annet fibromyalgi og angst, var avspenningsmassasjen hun tilbyr. Meretes tilstedeværelse, genuine omsorg, intuisjon og dyktighet,gjør at jeg føler at behandlingene helbreder på mange plan. Jeg opplever smertelindring, fullstendig avslapning, nytelse og en ro som jeg ikke har erfart i andre behandlingssituasjoner tidligere. Jeg opplever å bli mer tilstede i egen kropp, og føler en god,samlende energi etter behandlingene. På det emosjonelle plan føler jeg meg ivaretatt, styrket og sentrert. Jeg kommer gjerne igjen! Jeg ønsker med dette å gi Merete en stor takk for nydelige behandlinger, og samtidig gi henne mine varmeste anbefalinger. 

- Kathrine S, 20.11.16, 20.11.2016 12:15